„ВАВ-1991” ЕООД е лидер в производството на оборудване от неръждаема стомана.

 

Ние сме компания с над 20 години опит в проектирането, производството, доставката и монтажа на професионално кухненско оборудване от неръждаема стомана. От дизайна до монтажа, от малкото заведение до големия ресторант и хотел, нашият професионализъм е еднакъв за всеки клиент.

Дружеството е сертифицирано за производство на кухненско ресторантско и барово оборудване: маси и плотове от неръждаема стомана, маси с мивки, шкафове, професионални аспиратори, стелажи, колички, рафтове, линии за бързо хранене, бейн мари, скари, мазниноуловители, изделия от метал по чертеж на клиента и много други.

Топлинното газово и електрическо оборудване за кухните и производствените помещения, както и хладилното оборудване, се доставят от водещи европейски и световни производители. За съоръженията се поддържа пълна окомплектовка от резервни части. Гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Стандартно и нестандартно производство на технологично оборудване за барове, ресторанти, хотели, пицарии, предприятия и обекти за хлебопроизводство, месопреработка, производствени предприятия, супермаркети, детски градини, медицинско оборудване от неръждаема стомана, неутрално оборудване.

Вашата идея е наш продукт – всички изделия се проектират и произвеждат, съобразявайки се с желанията и изискванията на клиента, и по индивидуални размери. Екипът от висококвалифицирани специалисти - дизайнери, проектанти и мобилни екипи, прави производството гъвкаво и позволява индивидуален подход към всеки проект и съответното му изпълнение.

Производствената ни база е оборудвана със съвременни машини за металообработка със CNC управление и благодарение на иновативните технологии, които използваме, можем да предложим на нашите клиенти висококачествени продукти на конкурентни цени.Галерия